Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Μίσσας: «Κάναμε εύκολο το παιχνίδι»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτριών του, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (osfp.gr) ο Κώστας Μίσσας.

«Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν δεδομένο και σίγουρο ότι  υπήρχε στα πρώτα πέντε με έξι λεπτά έλλειψη ρυθμού, αλλά πάρα πολύ γρήγορα και με όπλο μας την άμυνα αποκτήσαμε ρυθμό και στην επίθεση. Κάναμε εύκολο το ματς για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά τώρα που πήρε την Ντέλβα και έχει μαζί με αυτήν τρεις Αμερικανίδες και κάποιες έμπειρες αθλήτριες τριγύρω τους.

Σε αυτήν την φάση τώρα που βρισκόμαστε, υπάρχει ένας σχεδιασμός αναφορικά με τα πλέι οφ αφού η κανονική περίοδος τελειώνει.

Έχουμε ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία μας από την προηγούμενη εβδομάδα για τα πλέι οφ και το θέμα πλέον είναι να είμαστε υγιείς.

Ηδη μετράμε δύο τραυματισμούς με την Νικολοπούλου και την Καλτσίδου και σήμερα η Χαλιβέρα είχε πυρετό και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Αρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι να είναι όλες υγιείς για να μπορέσουμε να δουλεύουμε καλά και στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια να μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική που θέλουμε», ήταν τα όσα τόνισε ο τεχνικός του Θρύλου, ενώ από την πλευρά της, η Αφροδίτη Κοσμά τόνισε:

«Σήμερα θέλαμε μετά την διακοπή να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις  που είχαμε εδώ και καιρό. Δεν θέλαμε να μας επηρεάσει αυτή, αλλά μέχρι να βρούμε και εμείς τον ρυθμό μας ήμασταν κάπως πιο χαλαρές στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια όμως ανεβάσαμε ρυθμούς, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για τα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα και ήρθε μία ακόμα νίκη για εμάς, που ήταν και το ζητούμενο».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN