Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μίσσας: “Κάναμε πράξη όσα είπαμε”

Αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Φάρο, ο τεχνικός του Θρύλου, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr:

«Αυτό που είχαμε πει από την αρχή το κάναμε πράξη, δηλαδή την κάλυψη των αμυντικών ριμπάουντ μετρά από μία καλή άμυνα, που στη διάρκεια του ματς δεχτήκαμε λίγα καλάθια στο low post. Από τη στιγμή που πήραμε τις μπάλες στην άμυνα και δεν τις αφήσαμε να κάνουν ότι θέλουν στην επίθεση, είχαμε εμείς πάρα πολύ καλές επιλογές στην δική μας επίθεση. Εκεί που έπρεπε να τρέξουμε, τρέχαμε, και εκεί που έπρεπε να σημαδέψουμε τα μις ματς με την Χατζηνικολάου και την Καλτσίδου  τα κάναμε πραγματικότητα. Εξελίχθηκε το ματς όπως θέλαμε.

 Συγχαρητήρια βέβαια και στον Φάρο ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός στην αρχή του παιχνιδιού, απλά ήμασταν εμείς πάρα πολύ καλοί στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Αυτο το παιχνίδι τελείωσε, έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι, που το βλέπουμε από μηδενική βάση και προχωράμε βήμα με βήμα».

Από την πλευρά της, η Ολγα Χατζηνικολάου, πρόσθεσε: «Ηταν πολύ σημαντικό για μας να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. ΤΟ καλό είναι ότι έχουμε φτάσει στο τέλος του πρωταθλήματος και δείχνουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες κάτι που φανερώνει από μόνο του ότι δουλεύουμε πολύ σωστά και είναι γενικότερα πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για να μπορείς να αποδίδεις τέτοιο μπάσκετ. Θεωρώ ότι επιθετικά είμαστε πάρα πολύ καλά, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα που θα τα διορθώσουμε. Πάμε να πάρουμε το δεύτερο παιχνίδι μέσα στον Φάρο που δεν θα είναι εύκολο, γιατι είναι μία καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα αντιδράσει. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC