Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Μίσσας: «Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι»

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε ακόμα μία εύκολη νίκη, επικρατώντας με 49 πόντους στην έδρα του Αθηναϊκού, με τον Κώστα Μίσσα, στις δηλώσεις του, να τονίζει πως η ομάδα εμφανίστηκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, παίζοντας καλά, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

«Μετά το Κύπελλο ένα σημαντικό για μας ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Θεωρώ ότι όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις μας ήταν σε υψηλότατο επίπεδο και αυτό είναι το ιδανικό κι όλας για αν μπορείς  να έχεις τα στοιχεία της απόλυτης συγκέντρωσης σε ένα ματς και να μην υπάρχει η πιθανότητα να υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Και θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν πάρα πολλοί καλοί σε άμυνα και επίθεση και από πλευράς μπάσκετ και ομαδικότητας ήμασταν θετικοί και σε υψηλότατο επίπεδο. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και καλές γιορτές», ήταν τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο «osfp.gr», ενώ από την πλευρά της, η Όλγα Χατζηνικολάου, πρόσθεσε:

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά και ουσιαστικά είχαμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά γιατί στατιστικά πριν την διακοπή για τις γιορτές οι ομάδες χαλαρώνουν, γιατί έχουν ανάγκη από ξεκούραση και το μυαλό τους είναι αλλού.  Αυτό δείχνει από μόνο του ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Οσο πλησιάζει το τέλος εμείς πατάμε… γκάζι. Είμαστε καλύτερες και βασικά είμαστε όπως έπρεπε να είμαστε από την αρχή. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ