Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Μίσσας: «Το μυαλό μας στην τελική φάση»

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, κάτι στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Μίσσας.  

«Θεωρώ ότι μετά από αυτό το παιχνίδι έχουμε το μυαλό μας στην τελική φάση και περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Από τη στιγμή λοιπόν που η σοβαρότητά μας στο παρκέ, βγάζει προς τα έξω και τη διάθεση που έχουν όλες οι παίκτριες για να προσφέρουν, αυτό είναι και το πιο σημαντικό για εμάς. Μπορούμε έτσι να ακολουθούμε μια χαρά τα πλάνα μας στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση πάντα να βρίσκουμε τις σωστές επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν τα πράγματα γίνονται και πιο εύκολα για μας. Τώρα πλέον περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας στους τελικούς και προγραμματίζουμε τις προπονήσεις μας επάνω σε αυτόν», τόνισε ο τεχνικός του Θρύλου, με δηλώσεις του στο osfp.gr, ενώ από την πλευρά της, η Στέλλα Καλτσίδου πρόσθεσε:

«Ήταν ένα ματς το οποίο εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά για εμάς. Σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού πήραμε μία καλή διαφορά και αυτό μας επέτρεψε να χειριστούμε εντελώς διαφορετικά το ματς. Τώρα από εδώ και πέρα θα περιμένουμε και εμείς να δούμε τι θα  γίνει στο άλλο ζευγάρι και όπως να έχει αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο μας στο πλευρό μας να μας στηρίξει και σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι οι τελικοί και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε αυτήν την προσπάθεια».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ