Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Mister με τα όλα του

Λιγομίλητος, προσγειωμένος και διαβασμένος έδειξε να είναι ο Πέδρο Μαρτίνς στην παρουσίαση του, στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Ο 47χρονος τεχνικός φάνηκε ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του χωρίς να κάνει δηλώσεις υπερ του δέοντος. Γενικότερα, στα λόγια του ήταν πολύ προσεκτικός και μετρημένος. Στις ερωτήσεις-παγίδες των δημοσιογράφων δεν ανταπέδωσε με απαντήσεις, οι οποίες θα έβγαζαν την είδηση της ημέρας. Προτίμησε να κρατήσει τα προσχήματα και να πεί αυτά που πρέπει. Τα τυπικά.

Δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, δεν ανακοίνωσε ή άφησε αιχμές για μεταγραφικά, αλλά εντυπωσίασε με την λεπτομέρεια του και την γνώση που κατέχει περι των δανεικών του Ολυμπιακου, τους οποίους και κατονόμασε. Ναι μεν μπορεί να θεωρηθεί πως δεν είναι και κάτι το τρελό να γνωρίζει τους παίχτες του, αλλά για όσο βρίσκεται και συγκριτικά με άλλους προπονητές των τελευταίων ετών μπορεί να δηλώσει ο καθένας πως φαίνεται να γνωρίζει που ήρθε.

Σαφώς και ένας προπονητής δε μπορεί να κριθεί απο τα λεγόμενα του, αλλά απο τα πεπραχθέντα του. Αλλά το ότι εντυπωσίασε η μετριοφροσύνη του και η πειθαρχεία που εκπέμπει, δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Περισσoτερα για RED BLOGS