Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπαίνει στην γερμανική αγορά ο Μαρινάκης!

Ενα ακόμα μεγάλο επιχειρηματικό βήμα κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Στην δημιουργία κοινοπραξίας (joint venture) με τη γερμανική εταιρία Liberty One προχώρησε η Capital Ship Management Corp, συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ανοίγοντας το δρόμο για τη δραστηριοποίηση της στην αγορά της Γερμανίας.

Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία που ανοίγει νέες προοπτικές ανάπτυξης στον Έλληνα πλοιοκτήτη αλλά και στον Dietrich Schulz, επικεφαλής της Liberty One, και σύμφωνα με τους αναλυτές θα προκαλέσει αίσθηση στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η νέα εταιρία, με το όνομα Capital Liberty Invest, έχει ως στόχο την επένδυση σε πολλούς τομείς της ναυτιλίας στη γερμανική αγορά συνδυάζοντας τις δυνάμεις, την ιστορία αλλά και την καλή φήμη της Capital και της Liberty.

Η Capital Liberty Invest αναμένεται να επενδύσει στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων -αποκτώντας από feeders μέχρι και post-panamax containerships- στον τομέα της μεταφοράς πετρελαίου και χύδην ξηρού φορτίου αλλά και σε άλλους τύπους πλοίων όπως αυτά των πολλαπλών χρήσεων (MPP).

Η νέα εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2018 και έχει την έδρα της στα γραφεία της Liberty στο Leer. Στο τιμόνι της ηγεσίας της βρίσκεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Liberty, ο κ. Dietrich Schulz.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ