Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Μπενίτεθ: «Αφιερώνουμε την νίκη στην Θύρα 7»

Στην Θύρα 7 αφιέρωσε την νίκη επί της Νίκης Αιγινίου, ο τεχνικός του Ολυμπικού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι για εμάς, το να έρθουμε εδώ μετά το ματς Πέμπτης στο Μπακού, δεν ήταν εύκολο στο να προετοιμασουμε όπως θέλαμε την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά παίξαμε αρκετά για να κερδίσουμε με 3-0 και να μην έχουμε την παραμικρή απώλεια. Αφιερώνουμε τη νίκη στη Θύρα 7, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς, αφού σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο στη μνήμη των φιλάθλων του Ολυμπιακού μετά από το τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου 1981. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας που ήρθαν σήμερα εδώ και μας υποστήριξαν τόσο ένθερμα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς αφού παιζόταν μια πρόκριση στους «8» στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που μετέχουμε και στην οποία θέλουμε να διακριθούμε. Δώσαμε δυο παιχνίδια σε τρεις μέρες με δύσκολη μετακίνηση. Κερδίσαμε σήμερα, όχι το Αιγίνιο και δεν το λέω για να μειώσω τον αντίπαλό μας, αλλά την κούραση και θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους με βασικότερο να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε και προσθέσαμε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας. Ο δρόμος μας είναι μακρύς και έχουμε βαρύ πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια. Το ξέρουμε αυτό, αλλά από κει και πέρα έχουμε μια ομάδα και ένα προπονητή που κάνει πολύ σωστή διαχείριση. Όλοι βοηθάνε τη στιγμή που πρέπει και αυτό είναι το μυστικό της πορείας μας έως τώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας ακολουθεί παντού, για τη δύναμη που μας δίνει.  Κυριολεκτικά είναι παντού! Τους βλέπουμε σε κάθε γήπεδο που παίζουμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ