Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Μπενίτεθ: «Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στους 4»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Challenge Cup.  

«Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα σήμερα και στο τεχνικό και στο τακτικό μας κομμάτι. Κάναμε ότι χρειαζόταν για να ελέγξουμε το παιχνίδι και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και πολύ χαρούμενος για το σύλλογο του Ολυμπιακού. Σήμερα ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έτσι θέλουμε να παίζουμε πάντα. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας πάντα. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στον επόμενο γύρο και βρισκόμαστε στους «4» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης», δήλωσε  ο προπονητής του Θρύλου στο osfp.gr, ενώ από την πλευρά του, ο Μίκο Οϊβάνεν πρόσθεσε:

«Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Πετύχαμε αρκετούς πόντους από το σερβίς και το μπλοκ μας, βγάλαμε πολλές άμυνες και δεν τους αφήσαμε να σπάσουν τη δικιά μας άμυνα ώστε να πάρουν εύκολους πόντους. Πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και συνεχίζουμε».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ