Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Μπενίτεθ: «Δεν περιμέναμε να κάνουμε τόσα λάθη»

Στα πολλά λάθη της ομάδας του, τα οποία και έφεραν την ήττα από την Ραβέννα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

“Περιμέναμε τη Ραβέννα να παίξει πολύ δυνατά, όπως και έκανε, αυτό που σίγουρα δεν περιμέναμε είναι να κάναμε τόσα λάθη στην υποδοχή, στο σερβις και στις αλλαγές. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι μας και προετοιμασθούμε καλά, να μάθουμε από τα λάθη μας και να πάμε τη ρεβάνς στο χρυσο σετ. Ο κόσμος, θα μας βοηθήσει στα δύσκολα, όπως έγινε στην Ιταλία με τους οπαδούς της Ραβεννα. Είμαι σίγουρος οτι με ένα γεμάτο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω για την ανατροπή, θα είναι ο παραπάνω παίκτης για εμάς.”, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ ο Γερούν Ραούβερντινγκ πρόσθεσε:

“Στο πρώτο και το τέταρτο σετ κάναμε λάθη σε πολύ κρίσημα σημεία. Θα ήταν σημαντικό να κάνουμε το 2-2, αλλα κάναμε τρία μεγάλα λάθη μετά το 20-22, γέρνοντας την πλάστιγκα υπέρ της Ραβέννα. Σκεφτόμαστε πλέον την ρεβανς. Τίποτα δεν τελείωσε. Με τους οπαδούς μας θα είναι όλα διαφορετικά. Το χρυσό σετ είναι λοταρία. Ας πάμε όμως βήμα βήμα… Να κερδίσουμε πρώτα 3-0 ή 3-1 και βλέπουμε. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και σε βοηθάνε τα πολλά δύσκολα παιχνίδια, να αντιδράς καλύτερα ότσν είσαι πίσω στο σκορ. Στην Ιταλία οι ομάδες κάνουν πολλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Το θετικό για εμάς βέβαια στην ρεβάνς, θα είναι ο κόσμος. Με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας δεν θα κάναμε τα σημερινά λάθη. Σίγουρα η ρεβάνς στον Πειραιά αποτελεί ενα αβαντάζ για εμάς.”

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ