Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Μπενίτεθ: «Πολύ σημαντική διάκριση για τον σύλλογο»

Ο τεχνικός του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, σε δηλώσεις του στο «osfp.gr», δεν έκρυψε την χαρά του για την τεράστια πρόκριση της ομάδας του.  

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό για τον Πρόεδρο μας, για το σύλλογο μας τον Ολυμπιακό και σίγουρα για τη δουλειά όλων των παικτών, του τεχνικού τιμ και όσων δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Τώρα θα το χαρούμε και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτούς τους αγώνες, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που ήταν σήμερα στο πλευρό μας και θέλουμε κάθε αγώνας να είναι όπως σήμερα. Ακολουθούν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, τα play-off και τον θέλουμε στο πλευρό μας», τόνισε ο τεχνικός του Θρύλου, ενώ ο κεντρικός της ομάδας, Γιώργος Πετρέας, πρόσθεσε:

«Είναι κάτι τεράστιο για τον σύλλογο μας. Κάναμε ένα παιχνίδι, όπως και στη Ρωσία, χωρίς να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο μας να κερδίσει ούτε ένα σετ. Μην ξεχνάμε ότι η Σουργκούτ ήταν ο κακός δαίμονας τα τελευταία τρία χρόνια για τον Ολυμπιακό. Εμείς δείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο και την ποιότητα να διαχειριστεί όλες τις καταστάσεις. Είμαστε στο τέλος Μαρτίου και διεκδικούμε και τους τέσσερις τίτλους της φετινής σεζόν. Θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα φέτος. Το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς για να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Ο κόσμος σήμερα μας έδειξε τη στήριξη του για ακόμα μια φορά και καταφέραμε να τον φέρουμε στο γήπεδο. Ο τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ και ευελπιστώ να δώσει δυναμικό παρόν. Έχει πολλές προσδοκίες από μας και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους πανηγυρίζοντας το τρόπαιο».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ