Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Μπερδεύτηκε μόνος του

Ο Ολυμπιακος δεν ήταν ο.. Ολυμπιακος που είχαμε δεί ως τώρα με Γκαρθία. Άλλο σχήμα, που απ’ ότι φαίνεται δε του ταιριάζει το 4-4-2, έκπληξη με Φορτούνη στο πάγκο, αλλα και χωρίς κανέναν ουσιαστικά δημιουργό. Ο Μάριν δε φάνηκε να βρίσκει τα πατήματά του, φαίνοντας στο γήπεδο μπερδεμένος ως προς τον ρόλο του.

Γενικότερα, δεν ασκούσε την επιθετική πίεση, που μας είχε συνηθίσει, αλλα ούτε και την αμυντική ηρεμία, που δύσκολα έφτανε ο αντίπαλος ως προς την περιοχή. Περισσότερο, ο Ολυμπιακος ανοίχτηκε και δέχτηκε πολλές επιθέσεις και αντεπιθέσεις απο τον Αστέρα. Η άμυνα, ήταν αλλού. Όλη η αμυντική τετράδα, ήταν στον κόσμο της. Απο τα αμυντικά της καθήκοντα έως τα επιθετικά της.

Περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε. Ο Ολυμπιακος έμεινε για 1 βαθμό πίσω απο τον ΠΑΟΚ. Όχι, ότι κρίνει κάτι αυτό, είναι πολύ νωρίς άλλωστε, αλλα ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει την εύνοια, όσο δε πάει. Αποδείχθηκε και σήμερα.

Το πρόγραμμα-φωτιά μπήκε απο το κύπελλο με την ΑΕΚ. Ως τώρα καταγράφουμε δύο ισοπαλίες. Στον αγώνα, με την ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτος απο την νίκη. Η νίκη θεωρείται μονόδρομος.

*Αυτό το πείραμα, με αυτό το σχήμα, ίσως να μη χρειαζόταν σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για δοκιμασίες. Οι 3 βαθμοί είναι το σημαντικό να έρχονται σε συνδυασμό -όσο γίνεται- με καλό ποδόσφαιρο.

 

Περισσoτερα για RED BLOGS