Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπλατ: «Εύκολη η απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό» (vid)

Μπλατ: «Εύκολη η απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό» (vid)

Ανέβηκε πριν 9 μήνες

Ακόμα ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ, με τίτλο «The Journey», δημιούργησε η Euroleague, στο οποίο μιλούν οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αναφέρεται στην απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», μιλώντας, παράλληλα, με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη η απόφαση. Ήξερα τον οργανισμό για πολλά χρόνια και από την πλευρά των φιλάθλων, αλλά και από την πλευρά των ανταγωνιστών. Αμέσως είδα ότι αυτός ήταν ο οργανισμός που θα ήθελα να είμαι μέρος και θα ήθελα να εξελιχθώ. Νομίζω ότι υπάρχουν δύο σχολές προπονητών. Αυτοί που έχουν ένα σύστημα και αυτοί που το κάνουν πιο προσωπικό.

Προπονητές που ανάλογα με τις ικανότητες των παικτών τους προσαρμόζονται. Εγώ είμαι πιο κοντά στην δεύτερη σχολή. Ο προπονητής πρέπει να είναι ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, ανθρωπολόγος, κάποιες φορές δυστυχώς πρέπει να είναι εγκληματολόγος, σίγουρα πρέπει να είναι δάσκαλος και πάνω απ’ όλα αυτά πρέπει να είναι άνθρωπος. Πρέπει να καταλαβαίνει να σέβεται και να εκτιμά τους άλλους ανθρώπους.

Ζούμε σε έναν κόσμο άρνησης, αλλά αν είσαι ικανός να κάνεις την δουλειά θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα πάνω και τα κάτω. Απλά πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω που είμαστε αυτή την στιγμή και νιώθω ότι ξέρω καλά που μπορούμε να βρεθούμε. Μεταξύ αυτών των δύο υπάρχει μακρύς δρόμος.

Είναι ξεχωριστό μέρος με καλή χροιά κατά την άποψή μου. Η Ελλάδα είναι η μητέρα των σπορ, τι παραπάνω να ζητήσεις από αυτό;»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση avance.gr

Follow Us

Διαφήμιση