Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπλατ: «Ο Ολυμπιακός έχει το DNA του πρωταγωνιστή»

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον Ισραηλινό τεχνικό να μιλά, φυσικά, για την θέση του προπονητή που ανέλαβε στον Ολυμπιακό .

«Είναι λίγες οι ομάδες όπου μπορούσα να νιώσω άνετα. Και ο Ολυμπιακός εκτός των άλλων έχει να επιδείξει παράδοση και καλά αποτελέσματα», τόνισε ο Μπλατ στο «sport5.co.il» και στην συνέχεια μίλησε:

Για τις υψηλές απαιτήσεις των διοικούντων : «Στον Ολυμπιακό, στην ΤΣΣΚΑ και στην Μακάμπι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και γνωστές. Έχουν το DNA για να παίζουν και να πρωταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο».

Για ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΝΒΑ: «Αυτό δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το άμεσο μέλλον. Υπέγραψα για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και θέλω να επαναφέρω την ομάδα στον δρόμο της δόξας».

Για το αν… ψάχτηκε για ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: «Έψαξα να βρω δουλειά στο ΝΒΑ. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Όμως από τη στιγμή που δεν έγινε πέρασα στον δεύτερο στόχο μου που ήταν να βρω μια δουλειά σε μια καλή ομάδα στην Ευρώπη.»

Για την… κόντρα του με τον Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν ξέρω τι νομίζουν οι άλλες ομάδες του ΝΒΑ για μένα και κατά πόσο επηρεάστηκαν.  Δεν έχω κάποια καλή απάντηση να δώσω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και έτσι προχωρώ μπροστά… Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Στεναχωρήθηκα που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ όμως τώρα βρίσκομαι κάπου που θέλω και περιμένω την επόμενη πρόκληση.»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ