Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπλατ: «Περιμένω να αντιδράσουμε»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στο περιθώριο της αναχώρησης της ομάδας για την Γερμανία και το παιχνίδι της Τρίτης (20/11, 21:30) απέναντι στους Βαυαρούς.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για:

Την Μπάγερν Μονάχου:  «Νομίζω πως έχουν παίξει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Είναι μία σκληρή ομάδα στην άμυνα, προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις μέσα από την άμυνα. Παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν χημεία και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και στην επίθεση»,

Για τον Ντζέντοβιτς: «Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες εκεί. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, έχει ύψος και έχει καλούς αριθμούς μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως ο μόνος που πρέπει να προσέξουμε. Η συγκέντρωσή μας είναι στο πως θα παίξουμε εμείς καλά, πως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο πως θα φτάσουμε στη νίκη».

Για το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά είναι ένα κομμάτι της σεζόν. Μπορεί να γίνει αυτό σε μία ομάδα κάποιες φορές. Ελπίζουμε πως θα μάθουμε από αυτό και θα αντιδράσουμε όπως πρέπει, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Αυτό περιμένω να συμβεί».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC