Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπλατ: «Πρόκληση το παιχνίδι με την Χίμκι»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του Ολυμπιακού, μίλησε για το επερχόμενο ματς με την Χίμκι, τον Κώστα Παπανικολάου αλλά και το ενδεχόμενο προσθήκης παίκτη στο ρόστερ.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για το παιχνίδι με την Χίμκι:

«Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα συναρπαστικό. Αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω ότι έτσι θα είναι όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης της φετινής σεζόν. Η Χίμκι είναι μία πολύ καλή ομάδα και πέρσι είχε μία πολύ καλή σεζόν. Έχει πολύ καλό προπονητή. Είναι ενδιαφέρον – δεν το λέω ειρωνικά – αλλά είναι ένα παιχνίδι της τύχης. Είναι ένας Έλληνας προπονητής που κατά το παρελθόν έχει κοουτσάρει με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Ολυμπιακό. Είχα την τύχη και την τιμή να προπονήσω αρκετούς παίκτες της με την εθνική ομάδα κι έχουν μία πολύ ενδιαφέρουσα δυναμική. Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό».

Για το επίπεδο της ετοιμότητας της ομάδας του:

«Δεν είναι δικαιολογία, αλλά στα μέσα της προετοιμασίας έλειπαν αρκετοί παίκτες για 10-15 ημέρες. Είμαι σε καλή κατάσταση και όπως και άλλες ομάδες που είχαν τον ίδιο θέμα προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό. Πρέπει να παίζεις με τα χαρτιά που σου μοιράζονται. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να μην κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν».

Για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου:

«’Ήταν εκτός για τρεις εβδομάδες. Ήμασταν πάρα πολύ προσεκτικοί με την περίπτωσή του, τον παρακολουθούμε συνεχώς. Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και το αν έχει ολοκληρωθεί:

«Μέχρι στιγμής φυσικά. Ακούω διάφορες φήμες για τον ποιον παίκτη παίρνουμε ή θα έπρεπε να πάρουμε. Δεν έχουμε συζητήσει καν κάτι τέτοιο».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ