Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπόγρης: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που ήθελα πάντα να είμαι»

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πάντα ήθελε να είναι, ενώ αναφέρθηκε στο μπάσκετ που παίζουν οι Πειραιώτες και στους στόχους τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της «NOVA»:

Για την νέα σεζόν: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ, στην ομάδα που ήθελα πάντα να είμαι. Ελπίζω να καθιερωθώ. Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε φιλοσοφία. Θα σταματήσει η γκρίνια ότι δεν ακουμπάω την μπάλα. Περισσεύουν μπάλες για όλους, είναι ωραίο. Έχουμε φτιάξει ένα ωραίο σύνολο. Πέραν της εμπειρίας των παιδιών ήρθαν και νέοι ξένοι, φιλόδοξοι. Είναι σημαντικό αυτό στον αθλητισμό. Αυτό το κράμα θα πετύχει με υπομονή. Θα δούμε πράγματα που θα μας ευχαριστούν. Θα βγάλουμε ενέργεια και χαμόγελα στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλες νίκες για να φτάσουμε στον προορισμό, που είναι η Βιτόρια».

Για το δύσκολο πρώτο δίμηνο του Ολυμπιακού: «Όπως αλλάξαμε εμείς παίκτες, έτσι άλλαξαν κι άλλες ομάδες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε χαρούμενοι με το δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από την πρώτη ημέρα. Θα βγάλουμε από νωρίς κάποια δύσκολα ταξίδια. Είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει και ο κόσμος στο εξωτερικό. Θα παίξουμε με δύο ομάδες που χάσαμε με 30π. πέρυσι. Υπάρχει έξτρα κίνητρο, να δώσουμε απαντήσεις. Όλα πάνε φανταστικά, αν συνεχίσουμε θα πάνε ονειρικά. Όπως λέει και ο Μπλατ, η νίκη είναι συνήθεια. Έτσι πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος».

Για την αλλαγή φιλοσοφία της ομάδας: «Όπως είπε πρόσφατα ο κόουτς, στους 65-70π. όλοι μπορούν να κερδίσουν, αλλά στους 95π. όχι πολλοί. Δεν είναι θέμα να αλλάξει το τσιπάκι. Τα παιδιά που ήρθαν είναι επιλογές προπονητή. Δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα. Θα ανοίξει το ροτέισιον, είναι καλό αυτό. Θα πάρουμε ευκαιρίες. Πρέπει να χτίσουμε ένα ωραίο σύνολο. Στο τέλος όλοι πρωταγωνιστές είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε τους τίτλους που μας αναλογούν».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ