Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Μπορούσε και καλύτερα…

Από την ήττα καλύτερα η ισοπαλία, λένε οι προπονητές, κάτι που ισχύει στις περιπτώσεις ενός μίνι πρωταθλήματος, όπως είναι οι όμιλοι του Europa League. Ομως αυτή η ισοπαλία κόντρα στην Μπέτις στο Καραϊσκάκη (με 0-0) σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πάει για αποτέλεσμα μέσα στην Σεβίλλη, εάν όλα τα υπόλοιπα ματς πάνε σε έναν λογικό ρυθμό.

Βέβαια μέχρι τότε έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και πολλά μπορούν να μεσολαβήσουν.

Ομως η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε και καλύτερα. Ο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές στην 11άδα και έδωσε ανάσες σε Γκερέρο και Λάζαρο (βασικά), όμως δεν μπορεί να πει κανείς ότι και οι παίκτες που πήραν την θέση τους υστέρησαν.

Ο Χασάν είχε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει, όμως δεν έδειξε να βρίσκεται σε ετοιμότητα, χάνοντας την ευκαιρία του ματς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Φετφατζίδης ήταν ιδιαίτερα κινητικός, δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να είναι ο ήρωας του ματς.

Ωστόσο τα λάθη που έκανε ο Μπουχαλάκης, οι γκέλες του Βούκοβιτς και η κόκκινη που πήρε ο Τσιμίκας θα μπορούσαν να είχαν στοιχίσει πιο ακριβά στον Ολυμπιακό, από ότι μία ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός μας έχει αποδείξει ότι μπορεί και καλύτερα και βεβαίως έτσι είναι. Απόψε όμως δεν το έδειξε.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς και θεωρείται δίκαιο. 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ