Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: “Ο προπονητής αποφασίζει ποιος είναι ο καλύτερος για να παίζει”

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εκπροσώπησε τους παίχτες στη Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Ντουντελάνζ και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στον άξονα.

Χαρακατηριστικά, μίλησε για:

Το πως πρέπει να μπουν οι παίκτες: Πρέπει να μπούμε με πάθος και δύναμη όπως κάναμε στο προηγούμενο ματς. Η Ντουντελάνζ θέλει βαθμούς, τους πρώτους της εάν δεν κάνω λάθος. Από εμάς θα εξαρτηθεί πόσο σοβαροί θα είμαστε και το πόσο θα κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας.
Την σημασία του ματς και το ντέρμπι: Το τελευταίο σερί των αγώνων έχει λειτουργήσει θετικά. Αύριο είναι το σημαντικό ματς όπως λέει ο προπονητής. Εάν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε με την ίδια αυτοπεποίθηση στο επόμενο ματς. Πάνω απ’ όλα αύριο είναι πιο σημαντικό. Μπορεί η Ντούντελανζ να μην έχει το όνομα αλλά θέλει προσοχή. Να κερδίσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι.
Τον ανταγωνισμό στην θέση του: Από την αρχή το ξέραμε αυτό. Ότι θα υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο καθένας προσπαθεί να δίνει το καλύτερο και από εκεί και πέρα ο προπονητής να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος και πιο ικανός να παίξει.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ