Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: «Θα γίνουμε καλύτεροι, υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα»

O Aνδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στους φετινούς ομαδικούς και ατομικούς στόχους της ομάδας. 

Aναλυτικά, είπε:
– τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι: «Νομίζω είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και για το αποτέλεσμα, αλλά και για την εμφάνιση. Συνεχίσαμε το καλό ποδόσφαιρο και τα καλά αποτελέσματα που είχαμε κάνει στον προηγούμενο γύρο και μόνο χαρούμενοι είμαστε γι’ αυτό. Έχουμε ακόμη ένα βήμα και ένα δύσκολο ματς την επόμενη Πέμπτη στην Αγγλία, όμως προέχει ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό και το ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

– το γεγονός ότι πρέπει η ομάδα να αλλάξει το «τσιπάκι» και να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι μικρό το διάστημα, τα συναισθήματα είναι υψηλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όμως, πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα είναι ο επόμενος στόχος, πρέπει να δούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θεωρώ ότι έχουμε την εμπειρία και όλα τα παιδιά από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε να βάζουμε τον Λεβαδειακό στο μυαλό μας».

– το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Αυτό που βγαίνει προς τα έξω και αυτό που φαίνεται στο γήπεδο είναι ένα υγιές κλίμα από την αρχή μέχρι το τέλος, απ’ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς και όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα και από εκεί και πέρα έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που υπάρχουν».

– τον Πέδρο Μαρτίνς: «Μας βοηθάει στη ψυχολογία μας ο κόουτς. Αν θυμάστε στην προετοιμασία δεν είχαμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αλλά δεν μας πτόησε αυτό, συνεχίσαμε τη δουλειά και σιγά-σιγά κάνουμε όλο και περισσότερα πράγματα τα οποία μας ζητάει στην προπόνηση. Όλα τα παιδιά αρχίζουμε και βρισκόμαστε μεταξύ μας γιατί σίγουρα υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα από την περυσινή σεζόν, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Πιστεύω, ότι όσο περνάει ο χρόνος αυτό θα είναι με το μέρος μας και θα γινόμαστε καλύτεροι».

– τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αντιλαμβανόμαστε τη στήριξη του κόσμου από την πρώτη στιγμή. Φαίνεται και στο γήπεδο και εμείς δίνουμε το κάτι παραπάνω και γι’ αυτούς. Το πιο σημαντικό είναι να μην είμαστε αδιάφοροι, να προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θεωρώ ότι ο κόσμος μπορεί να κρίνει και να καταλάβει την προσπάθειά μας. Αυτό είναι που ζητάει ο κόσμος, να προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και από εκεί και πέρα ακόμη και να χάσεις θα σε χειροκροτήσει. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και όλα θα πάνε καλά».

– τη δική του απόδοση: «Ήμουν 3 χρόνια εδώ. Γύρισα με άλλες προσδοκίες, ακόμη μεγαλύτερες και ήρθα για να πρωταγωνιστήσω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσφέρω στην ομάδα».

– το αν τον βοήθησε η παρουσία του στην Νότιγχαμ: «Με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα, ένα «σχολείο» για εμένα. Είδα κάποια πράγματα, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και με βοήθησε στο να αλλάξω πολλά πράγματα και μέσα στο γήπεδο, αλλά και γενικότερα στον τρόπο σκέψης μου».

– τα όνειρά του: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό μας βοηθάει στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Από εκεί και πέρα να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να γίνει ξανά πρωταθλήτρια».

– το πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε έτσι και η ομάδα αποκτά ψυχολογία, αλλά και ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα που δημιουργείται. Όσο «δενόμαστε» και μπαίνουν και τα καινούργια παιδιά θα γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα και με το κλίμα που υπάρχει και την νοοτροπία θεωρώ ότι όλα πάνε πολύ καλά».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ