Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: “Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη κλήρωση απο τη Μπέρνλι”

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη Real News και μίλησε για την κλήρωση με την Μπέρνλι αλλά και για την ποιότητα στον άξονα που έχει πια ο Ολυμπιακός. 

Για την πρόκριση επί της Λουκέρνης: «Έγινε καλή δουλειά, γιατί νομίζω πως βάλαμε τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα. Μπήκαμε αποφασιστικά, σκοράραμε νωρίς, δείξαμε τι θέλαμε και σίγουρα το 4-0 μας έδωσε άλλη ψυχολογία για τη ρεβάνς. Θέλαμε, όμως, και στην Ελβετία να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να τονώσουμε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια».

Για την Μπέρνλι: «Είναι καλή ομάδα. Πέρσι είχε καλή πορεία και έτσι κέρδισε και το εισιτήριο για το Europa League. Έκανε καλές εμφανίσεις, είχε δημιουργήσει εντύπωση. Θα την αναλύσουμε, θα δούμε τα δυνατά της σημεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εδώ τη δουλειά μας. Θέλουμε πολύ να μπούμε στους ομίλους. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εμάς, αλλά δεν αλλάζει. Ξέρουμε τι θα βρούμε απέναντί μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας το βράδυ της Πέμπτης να μας ενισχύσει και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να είμαστε εκεί που θέλουμε, στους ομίλους. Έχει καλούς παίκτες, πάντως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, περισσότερα θα πούμε με τον προπονητή μας».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτό θέλουμε, το θέλουν όλοι μέσα στον σύλλογο. Εχουν έρθει πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα βοηθήσουν σε αυτό τον άξονα. Είναι ο μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα γι΄ αυτό»

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ