Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπροστά στον Ιβάν… σούζα οι… Μακεδονομάχοι!

Γελάει ο κόσμος με τους… ψευτοεπαναστάτες του Βορρά, που, όπως λένε, δεν λογαριάζουν κανέναν, όμως όταν… σφίξουν τα γάλατα, κάθονται… σούζα μπροστά στον επενδυτή.

Έτσι και με την περίπτωση των οπαδών του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Οι «ασπρόμαυροι», με την ανοχή της Αστυνομίας και γενικά του κράτους, το έπαιξαν… καμπόσοι και στον Ν. Σμύρνη, με την δολοφονική επίθεση εις βάρος φίλων του Πανιωνίου, μετά την εκτόξευση φωτοβολίδας ευθείας βολής.

Και μπορεί το κράτος και η Αθλητική δικαιοσύνη να μην είπαν κουβέντα, όμως ο Σαββίδης δεν είναι χαζός. Ο Ιβάν θέλει να κατακτήσει φέτος αυτό που… έχασε από μόνος του πέρσι και δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα. Και αν δει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια του, δεν θα διστάσει να τους βάλει τα… δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Έτσι, δεν είναι τυχαία τα όσα ακούγονται για απόφαση του Σαββίδη να μην ξαναπάρει εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται το… iq των οπαδών της ομάδας και… προσέχει για να έχει.

Εδώ θα δούμε τους… επαναστάτες οπαδούς του «Δικέφαλου» και το αν θα τολμήσουν να σηκώσουν ανάστημα στον Ιβάν. Εδώ είμαστε και θα… γελάσουμε πολύ.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ