Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

«Να απολαύσουμε το μπάσκετ στην Σύρο»

Την επιθυμία του να δει πλήθος κόσμου να… γεμίζουν την Σύρο, ώστε να απολαύσουν το 3ο LG AegeanBall Festival (4-9/7), εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Πλησιάζει σιγά σιγά η στιγμή και για το 3ο LG AegeanBall Festival. Μία διοργάνωση που περήφανα μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της Ελλάδας. Μία διοργάνωση που προσφέρει όχι μόνο θέαμα και μπάσκετ αλλά έχει και τουριστικές, κοινωνικές προεκτάσεις, προσφέροντας στο συνάνθρωπο. Τις προηγούμενες χρονιές δόθηκαν χρηματικές ενισχύσεις σε διάφορα ιδρύματα της Σύρου, και φέτος θα πορευτούμε με την λογική να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη που μας δείχνει.», τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά ο Γιώργος Πρίντεζης και συνέχισε λέγοντας:

Σκοπός μας και φέτος είναι να γεμίσουμε τη Σύρο με ανθρώπους από όλο το κόσμο και να απολαύσουμε όλοι μαζί και πάλι στιγμές γεμάτες χαρά και μπάσκετ. Μαζί μας θα βρεθούν και πάλι μεγάλοι αστέρες του ελληνικού και παγκόσμιου μπάσκετ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για άλλη μία χρονιά σε ένα πανέμορφο νησί, τον τόπο μου, τη Σύρο, από 4 έως 9 Ιουλίου για να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, τους παράγοντες, τους εθελοντές και φυσικά τον κόσμο της Σύρου που συνεχίζουν και στηρίζουν αυτό το έργο. Για όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Τα υπόλοιπα στη Σύρο!»

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ