Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάτχο: “Είμαι 100% πια έτοιμος, κύριος στόχος το πρωτάθλημα”

Ο Μπίμπρας Νάτχο μίλησε για την ομάδα, τον βαθμό ετοιμότητας του, την Μπέτις και τα παιχνίδια που έρχονται στην Nova.
Για την μετάβαση από το παιχνίδι με την Μπέτις στο ματς με τον Πανιώνιο: “Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία από Ευρώπη σε Ελλάδα, είναι διαφορετικά παιχνίδια και θέλουν διαφορετική προσέγγιση. Προτεραιότητα μας είναι σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα από εκεί ξεκινούν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως θα ετοιμάσουν και τους υπόλοιπους”.

Για το παιχνίδι με την Μπετις: “Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας έλεγξαν το παιχνίδι χωρις ωστόσο να έχουμε επικίνδυνες στιγμές. Τώρα παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο πρέπει να είμαστε με καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε με την Μπετις, πάντως, είναι όταν είχαμε την μπάλα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική μας προσπάθεια”.

Για τον εαυτό του: “Όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα θες χρόνο για να δεις πως παίζουν οι συμπαίκτες σου, τι θέλει ο προπονητής σου, να μπεις στο σύστημα. Νομίζω έχω πως ενταχθεί πλέον και ξέρω 100% τι θέλει ο προπονητής μου από μένα, γι’ αυτό και παίζω περισσότερο”.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Το να παίζεις μακριά από την έδρα σου δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν ξέρουμε πολλά για τον Πανιώνιο γιατί είχαμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Μπετις. Έχουμε δύο μέρες να μάθουμε τα πάντα και να πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω θα τα καταφέρουμε”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ