Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέα αίσχη Καμμένου κατά Μαρινάκη

Αναφερόμενος στην υπόθεση της αντιπαράθεσης με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πάνος Καμμένος, είπε στον ΑΝΤ1 ότι αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, λέγοντας ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους, στρέφοντας ωστόσο τα βέλη του κατά του επιχειρηματία για στοχοποίηση του ΥΕΘΑ μέσω των ΜΜΕ που διαθέτει για συγκεκριμένες υποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη για την υπόθεση Μαρινάκη και Noor1:

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανήγγειλε στη δική σας εκπομπή πως θα με οδηγήσει σε εξεταστική επιτροπή. Και οδηγήθηκα, επειδή διαβίβασα στη δικαιοσύνη αίτημα ενός κρατουμένου για να δώσει στοιχεία προκειμένου να βγουν τα αφεντικά διακίνησης 3 τόνων ηρωίνης. Τρεις τόνοι ηρωίνη, σκοτώνουν τρία συντάγματα. Οδηγήθηκα στη Βουλή εξεταζόμενος για πρώτη φορά στη ζωή μου, έπειτα από 26 χρόνια στη Βουλή.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο συγκεκριμένος κρατούμενος που θέλησε να μιλήσει στη δικαιοσύνη, οδήγησε τη δικαιοσύνη, χθες, μετά από ανοίγματα λογαριασμών στα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ, σε άσκηση διώξεως κατά του κυρίου Μαρινάκη για εμπορία ναρκωτικών, αποθήκευση ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κακουργήματα τα οποία ουσιαστικά του αποδίδονται και θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη.

Για το ότι ο Μαρινάκης λέει πως όλα είναι στημένα από την Κυβέρνηση: Ο κύριος Μαρινάκης έλεγε προχθές πως είχε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Την έχασε τώρα την εμπιστοσύνη; Μιλάμε για λογαριασμούς που εδόθησαν από τον Γιαννουσάκη και άνοιξαν κατόπιν αιτήματος της δικαιοσύνης και οδήγησαν την εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη κα την κύρια ανάκριση. Αν η εισαγγελέας δεν έχει στοιχεία δεν κάνει δίωξη.

Θα γυρίσει ο Μαρινακης πίσω από εκεί που είναι, θα ανοίξουν οι λογαριασμοί και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για να αποφασίσει. Για να σταματήσω τη διαδικασία αυτή, οδηγήθηκα σε εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Τους είπα, στον πρώην κόμμα μου, που υπηρέτησα τόσα χρόνια πως μετατρέπεται σε πολιτικό βραχίονα μιας εγκληματικής οργάνωσης και λυπάμαι για αυτό. Αναγκάστηκαν να ψηφίσουν οι βουλευτές υπερασπιζόμενοι αυτόν που σήμερα κατηγορείται για εμπορία, αποθήκευση ναρκωτικών, διακίνηση ναρκωτικών, χρηματοδότηση ναρκωτικών.

Για ποιο λόγο η κουμπαριά της κυρίας Μπακογιάννη θα έπρεπε να οδηγήσει σε εξεταστική επιτροπή που θα μπλόκαρε η διαδικασία για να βγει η αλήθεια στον αέρα. Βρέθηκα να είμαι απολογούμενος από κόμμα που υπηρέτησα, επειδή επέλεξε η κυρία Μπακογιάννη να μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε πολιτικό βραχίονα μιας εγκληματικής οργάνωσης.

«Ο Μαρινάκης αγόρασε και εκβίασε δημοσιογράφους»
Βλέπετε και τα Μέσα κύριε Παπαδάκη, αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες είναι απίστευτο. Ο Μαρινάκης έλεγξε 18 εφημερίδες, αγόρασε το ΔΟΛ, έβαλε να με χτυπούν καθημερινά από τις μισές εφημερίδες που εκδίδονται στην ελληνική επικράτεια, αγόρασε ραδιοφωνικούς σταθμούς, αγόρασε δημοσιογράφους, εκβίασε δημοσιογράφους. Μαθαίνω πως δημοσιογράφος δέχθηκε πιστόλι με σιγαστήρα στα πλευρά του μέσα στο Χίλτον, το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες επειδή έκανε λάθος να αναφερθεί σε κύριο Μαρινάκη. Ο εκδότης της «Αξίας» κύριος Πίκουλας λειτούργησε ως μεσάζων του Μαρινάκη για να οδηγηθεί ο κύριος Κουρτζίδης από τους μπράβους με τα όπλα στα πλευρά και να αποσύρει το άρθρο που είχε γράψει. Δεν είναι αυτό θέμα δημοκρατίας;

« Ο Ολυμπιακός υπήρξε πριν Μαρινάκη και θα υπάρχει και μετά»
Εχω επιλέξει τα social media για να επικοινωνώ, με τον Άδωνι δηλαδή με ακραία στελέχη δεν επικοινωνώ. Για τον Μαρινάκη βλέπω να βγαίνουν μπροστά και να λένε για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρινάκη. Υπήρξε πριν

Μαρινάκη και θα υπάρχει και μετά. Βεβαίως είναι ιστορικός σύλλογος που όλοι σεβόμαστε ασχέτως αν είμαστε σε άλλη ομάδα. Να συνδυάζουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού με τον Μαρινάκη το προσπαθούσαν να κάνουν κάποτε και με τον Κοσκωτά. Τότε ένας βουλευτής το είχε ξεκινήσει…».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ