Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Νέα χορηγική συνεργασία για την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Συνεχίζεται η… ενίσχυση της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ότι αφορά τα χορηγικά προγράμματα που εντάσσονται υπό τη σκέπη της για τα επόμενα χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι», ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με την VOLTON Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την VOLTON στο ισχυρό Χορηγικό Πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ώς Official Energy Partner. Είναι η πρώτη φορά που συνάπτουμε μια χορηγική συνεργασία με εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, μια πολύ ανταγωνιστική και ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή θα αποδειχτεί εξαιρετικά θετική για τους δύο οργανισμούς, αλλά και για τους πολυάριθμους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Υποδεχόμαστε την VOLTON στην οικογένεια του Ολυμπιακού και προχωράμε μαζί προς νέες επιτυχίες! Σύντομα θα ανακοινώσουμε και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες της συνεργασίας που αφορούν τους φιλάθλους μας».

Ο Θεμιστοκλής Παπασιλέκας, Marketing Manager της Volton Ελληνική Ενεργειακή, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία που ξεκινούμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακό. Και αυτό, γιατί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δείχνει έναν απίστευτο δυναμισμό θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και τις δικές μας επιδιώξεις. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας με ένα τόσο ισχυρό brand του Ελληνικού αθλητισμού θα αποβεί αμοιβαία ωφέλιμο, ενώ παράλληλα τα προϊόντα που θα προσφέρουμε με το σήμα του Ολυμπιακού θα είναι ιδιαίτερα οικονομικά αλλά ταυτόχρονα και υψηλής ποιότητας».

Ποια είναι η Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ