Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέα… γκέλα από ΕΟΚ και Βασιλακόπουλο

Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο των γκαφών στο οποίο έχει υποπέσει πρόσθεσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μας ζάλισε όλο τον χειμώνα πως ο Αντετοκούνμπο θα είναι στα «παράθυρα» του Ιουνίου και πως θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα κανονικά και τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκαν οι 24 παίκτες της προεπιλογής, χωρίς την παρουσία του σταρ των Μπακς.
Άραγε θα βγει να πει κάτι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που δήλωσε βέβαιος για την παρουσία του παίκτη στα «παράθυρα»; Τελικά θα δούμε ποτέ την αλληλογραφία με τους ανθρώπους της ομάδας του Μιλγουόκι, όπως ο ίδιος καλούσε τους δημοσιογράφους να κάνουν;

Τι έχει συμβεί και ο Αντετοκούνμπο αρνήθηκε και πάλι να παίξει στην Εθνική; Αυτός ο… ευεργέτης του παγκοσμίου μπάσκετ, δεν θα βγει να πει τίποτα; Για τους τέσσερις κομμένους διαιτητές της Ευρωλίγκας, δεν μιλάει. Κάνει ότι δεν ξέρει.
Για τους διαιτητές οι οποίοι είναι απλήρωτοι, δεν μιλάει. Για την ΕΟΚ είναι ο μόνος φορέας στην Ελλάδα που διαχειρίζεται κρατικά κονδύλια, δεν μιλάει.

Για τη «φάπα» που έφαγε και πάλι λόγω Αντετοκούνμπο θα μιλήσει; Μήπως και πάλι άπαντες στο παγκόσμιο μπάσκετ τον πολεμούν; Μήπως όλοι θέλουν το κακό του; Μήπως ο Γκασόλ μίλησε με τον Αντετοκούνμπο και του ζήτησε να σαμποτάρει την Εθνική Ελλάδος; Μπορεί!

Διαβάστε και θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο ατζέντης του παίκτη:

Ο ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει: «Θέλουν να έρθουν άνθρωποι της Εθνικής και ίσως να συμπέσουμε τις ίδιες μέρες μας εκεί. Θα δουν και τον Κώστα Κουφό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Γιάννης είναι πάντα διαθέσιμος. Αν είναι καλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι παρών στην Εθνική. Το έδειξε και τα προηγούμενα χρόνια».

Και τι είχε δηλώσει ο Βασιλακόπουλος.

O Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει: «Διαβάσατε μια τελευταία συνέντευξη κάποιου κ. Χορστ (σ.σ. General Manager των Μπακς); Είπε ότι θα διαπραγματευτούμε την παρουσία του Γιάννη στην Εθνική. Τι κουβέντα είναι αυτή; Τι θα διαπραγματευθεί. Να έρθετε στο γραφείο μου να σας δώσω την αλληλογραφία μου με αυτή την ομάδα και το ΝΒΑ. Εμείς είμαστε σε επικοινωνία με το ΝΒΑ, αλλά και με τον Αντετοκούνμπο, τον Κουφό, τον Ντόρσεϊ και τον Παπαγιάννη και θα είναι παρόντες. Τα δείγματα είναι θετικότατα, εκτός αν τα αφεντικά του ΝΒΑ θέλουν να βοηθήσουν έμμεσα κάποιον άλλον».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ