Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέα πρόκληση Καμμένου, επίθεση με χαρακτηρισμούς κατά Μαρινάκη

Αυτό το παραμυθάκι πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Εχει καταντήσει αηδία κάθε τρεις και λίγο ο κρυπτώμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία, Πάνος Καμμένος, να εξαπολύει επιθέσεις με χαρακτηρισμούς εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και να μην έχει καμία επίπτωση.

Διαβάστε τι είπε και πάλι σήμερα το στόμα του:

«Έχουμε νταβατζήδες που κάνουν και ναρκωτικά. Έχουμε ανθρώπους που διώκονται για εμπόριο ναρκωτικών και προκειμένου να αποκτήσουν ισχύ αγοράζουν μέσα ενημέρωσης. Παράδειγμα ο κ. Μαρινάκης ο οποίος κατηγορείται για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor1 και μέρος των κατηγοριών φέρεται να είναι η χρηματοδότηση για την εμπορία ναρκωτικών και κατέχει το Βήμα, τα Νέα και εμμέσως τα Παραπολιτικά και καμιά 50αρια site τα οποία έχει αγοράσει.

Αυτού του είδους τους νταβατζήδες, εννοώ που παίρνουν ΜΜΕ για να εκβιάζουν την κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη οφείλοντας να κάνει τη δουλειά της. Τα χτυπήματα που δέχεται αυτή η κυβέρνηση από αυτούς τους νταβατζήδες, όπως ο κ. Μαρινάκης και τα μέσα του, είναι πρωτοφανής. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τέτοιου είδους επίθεση.

Αγοράζουν δε και μερικά περιφερειακά μέσα. Και επειδή άκουσα και το όνομα Αμφίπολη. Ποιους χρησιμοποιούν; Την κυρία Παναγιωταρέα. Είναι η μοναδική εκπρόσωπος τάφου. Και χρησιμοποιούν και τους καταδικασμένους από τον ΔΟΛ δημοσιογράφους που στα Πόθεν Έσχες τους έχουν τρία εκατομμύρια στην Ελβετία. Δούλευαν για τον Ψυχάρη και τώρα δουλεύουν στον κ. Μαρινάκη. Τους κάνεις αγωγές αλλά δεν τους νοιάζει. Γράφουν ψέματα και αθλιότητες. Καταδικάζονται και συνεχίζουν. Αυτοί είναι οι νταβατζήδες».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ