Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα πρόταση για Μασούρα

Ο 22χρονος ταλαντούχος παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί από τη λαρισινή ομάδα αλλά χωρίς ακόμα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας να έχει συμφωνήσει με τους ενδιαφερόμενους που είναι ο Ολυμπιακός και ομάδες από το Βέλγιο και την Αγγλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βελτίωσε την πρότασή του για τον δεξιό διεθνή(με την Ελπίδων) μπακ, ανεβάζοντας την προσφορά του στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ δίνει και δύο παίκτες ως αντάλλαγμα αλλά και ποσοστό 10% στη μεταπώλησή του. Οι ξένες ομάδες δίνουν λίγο παραπάνω χρήματα αλλά η ΑΕΛ δεν θα πάρει παίκτες ενώ το ποσοστό μεταπώλησής του είναι περίπου το ίδιο με εξαίρεση μια πρόταση που ήρθε για 15%.
Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι τέλη Ιουνίου και ο Μασούρας μάλλον δεν θα είναι στην πρώτη επίσημη της ομάδας.
Ο Πατρινός παίκτης αγωνίζεται από το 2015 στην ΑΕΛ και συμπλήρωσε 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα ενώ λόγω της πολύ καλής του παρουσίας την τελευταία αγωνιστική περίοδο (κυρίως στο κύπελλο Ελλάδας με 7 αγώνες και τρία τέρματα) κλήθηκε και στην εθνική Ελπίδων.

πηγή: Ελευθερία Λάρισας

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ