Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέες προκλήσεις Ζουράρι για τους οπαδούς του Ολυμπιακου

Ο πρώην υφυπουργός παιδείας, Κώστας Ζουράρις, δείχνει να φαίνεται αμετανόητος, με τις νέες του δηλώσεις. Ο νυν βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., κατέθεσε την γνώμη του στο υφυπουργείο αθλητισμού, σχετικά με το θέμα της μετακίνησης των οπαδών.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, μόλις τον είδε, διέκοψε τις δηλώσεις του και είπε χαριτολογώντας “έλα Κώστα, για μπάλα μιλάμε, όμως πρόσεχε τι θα πεις, γιατί μετά εγώ τρέχω”.

Ωστόσο, έπειτα απο ανούσιες δηλώσεις που έκανε για τον Άρη, λέγοντας, ότι απλα έκανε σάτιρα και δεν υπάρχει θεμα προσωπικό, προχώρησε στη δήλωση-έπος.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού  απάντησε: “Εύχομαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αυξάνονται και να πληθύνονται, ώστε να φτάσουν σε αριθμό εκείνους του ΠΑΟΚ”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook στον Κώστα Ζουράρι:

“Ο Ζουράρις δήλωσε πριν λίγο σε δημοσιογράφους: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»! Μετά απο αυτό, καλώ όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μην ξανασχοληθεί με αυτό τον άνθρωπο που προφανέστατα έχει ανάγκη ψυχιάτρου. Πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε ευαίσθητοι…”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ