Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέο σκάνδαλο στην ΕΟΚ

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και πλέον δεν κλείνει με τίποτα. Τα σκάνδαλα που εμφανίζονται καθημερινά στο χώρο του μπάσκετ είναι τέτοια που πλέον η Πολιτεία όσο και να θέλει δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Μπορεί ο Τσίπρας και ο Βασιλειάδης να θέλουν να κερδίσουν χρόνο αλλά πλέον δεν μπορούν να μην ασχοληθούν μ’ όλα αυτά που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και για τα οποία ο Ολυμπιακός φωνάζει εδώ και χρόνια.

Χθες ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Με παίρνει τηλέφωνο φίλος: Σπύρο πες ότι σε ένωση υπάρχει υπάλληλος που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του (ζει και εργάζεται σε άλλη πόλη από αυτή της Ένωσης) και πληρώνεται κανονικά. Λέω: δεν γίνεται ρε φίλε. Μου λέει: ρώτα τον Τσαγκρώνη. Αυτός ξέρει. Γενικέ μου, ξέρεις ?»

Ο… γρίφος του Γκόντα λύθηκε σήμερα από την εφημερίδα Live Sport στις σελίδες της οποίας φιλοξενείται ρεπορτάζ για την εργασιακή σχέση του υιού του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη με την ΕΣΚΑ. Και θα πείτε και γιατί αυτό είναι πρόβλημα; Γιατί ο φυσιοθεραπευτής Τηλέμαχος Τσαγκρώνης δουλεύει στην ΕΣΚΑ ως υπάλληλος γραφείου αλλά ζει και εργάζεται καθημερινά στην Πάτρα! Πάνω από 200 χιλιόμετρα μακριά. Ούτε στο γραφείο της ΕΣΚΑ είναι δηλαδή, ούτε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως φυσιοθεραπευτής. Εκτός κι αν εφαρμόζει μέθοδο τηλειατρικής!

Στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει και σχετικό έγγραφο του ΙΚΑ στο οποίο καταγράφονται οι πληρωμές από την ΕΣΚΑ του γιου του γ.γ. της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη, Τηλέμαχου αλλά και δηλώσει του προέδρου της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλου ο οποίος επιβεβαιώνει ότι είναι υπάλληλος της Ένωσης και πληρώνεται κανονικά αλλά δηλώνει ότι δεν γνωρίζει πως μένει μόνιμα στην Πάτρα!!!!

«Είναι αληθές ότι ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑ> Είναι μια πρόσληψη που όντως έγινε το 2011 και εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στις Μεικτές ομάδες. Δεν γνωρίζω αν έχει μόνιμη κατοικία την Πάτρα ή αν έχει φυσικοθεραπευτήριο εκεί. Δεν μπορώ να ελέγχω τους υπαλλήλους. Ξέρω ότι είναι φυσικοθεραυτής στις Μεικτές ομάδες», είπε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ στην εφημερίδα αλλά δεν είπε ότι μ’ αυτά που δηλώνει και υπογράφει πραγματοποιεί ασφαλιστική απάτη αφού δεν γίνεται να έχει δηλώσει κάποιον ως υπάλληλο γραφείου και την ίδια στιγμή να δηλώνει δημόσια ότι τον χρησιμοποιεί ως φυσικοθεραπευτή και την ίδια στιγμή ο υπάλληλος του να έχει δική του επιχείρηση και να εργάζεται καθημερινά 200 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο εργασίας του.

Ούτε και τώρα ο αγαπημένος Υφυπουργός της ΕΟΚ θα πάρει θέση; Ούτε και τώρα θα ασχοληθεί; Πάλι θα κρυφτεί και θα περιμένει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακάρας;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ