Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νολάν Ρου: “Δεν με ήθελε ο Γκαρθία”!

Ο Νολάν Ρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όμως ο ίδιος έχει συνυπάρξει στο παρελθόν με τον Οσκαρ Γκαρσία, όταν είχε αναλάβει τη Σεντ Ετιέν και δεν ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο Ρου κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω σενάριο στο Radio Monte Carlo και ουσιαστικά απόρησε για τα όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος από τον Όσκαρ Γκαρθία:

«Δεν διαβάζω τον ελληνικό Τύπο, δεν φτάνει στο Μετζ», είπε αρχικά χαριτολογώντας για το αν έχουν φτάσει στα αυτιά του οι φήμες. «Από τη Μετζ δεν μου έχουν πει τίποτα. Δεν ξέρω αν θα έρθουν σε μένα και τι θα κάνουν οι διοικούντες. Στην αρχή της σεζόν είχα μιλήσει με τον Γκαρθία και μου είχε πει ότι δεν προτίθεται να με κρατήσει στη Σεντ Ετιέν. Έτσι πήγα στη Μετζ. Οπότε δεν ξέρω γιατί να ήθελε να με πάρει τώρα. Αυτές είναι όμως οι χαρές του ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

Ξεκαθάρισε, δε, πως αν υποβιβαστεί η Μετζ (είναι ουραγός και στο -9 από τη σωτηρία μετά από 30 αγωνιστικές) δεν έχει πρόθεση να παίξει μαζί της στη δεύτερη κατηγορία. «Προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν σκέφτομαι κάτι για το μέλλον μου, ίσως πάω στο εξωτερικό, ίσως όχι. Δεν έχω πλάνο καριέρας. Ξέρω πως αν υποβιβαστούμε μένω ελεύθερος και ότι δεν θέλω να παίζω του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία», τόνισε.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ