Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο ασεβής Σάκοτα, μούτζωσε τον Αναστόπουλο

Αφού πρώτα ο ηλεκτρονικός πίνακας στο ΣΕΦ έγραψε 100 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα έσπευσε να δικαιολογηθεί στην τηλεόραση της Cosmote TV για την ασέβεια που έδειξε προς τον Ολυμπιακό, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Τι είπε; Ότι πήρε τα συνεχόμενα τάιμ άουτ για να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει Στρασμπούργκ. Σε παρακαλούμε πολύ. Αν φόραγε παντελόνια, έπρεπε να βγε στα ίσα και να πει γιατί έτσι γουστάρει, γιατί ήθελε να εκνευρίσει τον κόσμο που ζήταγε από τους παίκτες του Ολυμπιακού κατοστάρα. Γιατί ήθελε να μιλάνε όλοι γι’ αυτόν και να το παίζει… ήρωας. Τόσο μεγάλο είναι το κόμπλεξ του.

Και το έδειξες και στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Αναστόπουλος έδωσε ορθά τρεις βολές υπέρ του Μπόμπι Μπράουν κι αφού τον προειδοποίησε συνέχισε για να βάλει… φωτιά στο ματς. Κι έφαγε τεχνική ποινή και μετά μούτζωσε τον διαιτητή! Δεν ξέρουμε αν ο Αναστόπουλος τον είδε ή τον είδαν κάποιος εκ των Καρακατσούνη ή Τσαρούχα. Αν τον έχουν δει και έμεινε στο ματς έχουν κάνει έγκλημα. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν τον είδαν. Η μούτζα όμως έπεσε και ήταν μεγαλοπρεπέστατη.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ