Ακολουθήστε μας

ΣΠΟΡ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Vammos» στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, που έδωσε το σύνθημα για ακόμα περισσότερους τίτλους, την χρονιά που μας έρχεται, ευχήθηκε  υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συνδέσμου, ενώ στάθηκε στην μεγάλη δύναμη του Θρύλου, τον κόσμο του.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος, που αναφέρθηκε στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων που θα… εκτοξεύσουν τον Σύνδεσμο και σε διεθνές επίπεδο.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και ο Α’ Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Υδραίος, ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος του Δ.Σ., Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Ταμίας Δημοσθένης Λαζαρίδης, όπως και οι, Νίκος Λεπενιώτης (Εμπορικός Διευθυντής) και Χρήστος Μπαφές (Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων) εκπροσωπόντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο χορηγός του τμήματος χάντμπολ, Σοφοκλής Ξυνής, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Αντώνης Γλυκάς, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Σταυρούλα Αντωνάκου και εκπρόσωποι όλων των χορηγών του συλλόγου.

Το τυχερό φλουρί της πίτας βρήκε η Φραντζέσκα Πολ, της ομάδας βόλεϊ γυναικών, που  κέρδισε ένα ταξίδι επτά ημερών σε Βιέννη-Πράγα-Βουδαπέστη, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis

Τα υπόλοιπα φλουριά, ανά τμήμα, βρήκαν οι:

Πόλο Γυναικών: Κώστας Χατζηδάκης

Μπάσκετ Γυναικών: Όλγα Χατζηνικολάου

Πόλο Ανδρών: Δημήτρης Νικολαϊδης

Βόλεϊ Ανδρών: Γιάννης Πολυτάρχου

Βόλεϊ Γυναικών: Μαρία Νομικού

Χάντμπολ Ανδρών: Χαράλαμπος Προδρομίδης

Στίβος: Ανδριάννα Φέρρα

Κολύμβηση: Γιάννης Καρπουζλής

Πυγμαχία: Κική Ασλανίδου

Πινγκ Πονγκ: Μαρία Χρυστοφοράκη

Ιστιοπλοΐα: Αντώνης Τσότρας

Κικ Μπόξινκ: Πέτρος Γεωργοβρεττάκος

 

 

Περισσoτερα για ΣΠΟΡ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ