Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Γεωργάτος έσπασε την σιωπή του και μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό: “Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση, τότε”…

Μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε για τον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που έδωσε στον Sport FM:

Για το έργο το Μαρτίνς: 
Είναι πολύ εύκολο να έχουμε όλοι γνώμη και να κρίνουμε μετά από κάθε ματς. Τώρα δεν είμαι μέσα στον Ολυμπιακό και βάσει των όσων βλέπων πιστεύω ότι οι κατάλληλοι είναι αυτοί. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Ξέρει τους παίκτες που είχε στην προετοιμασία αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να διαχειριστεί τους νέους παίκτες, αυτούς που μπήκαν στην ομάδα.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: 
«Κακά τα ψέματα αυτό που βλέπαμε πέρσι να στεναχωρούσε. Τώρα βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού να αγκαλιάζει την ομάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ανοχή από τον κόσμο και μια πρόθεση να δώσει χρόνο»

Για ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τη Μίλαν: 
Έπαιξε ρόλο η απόδοση. Ξέρω τον Ολυμπιακό πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει αυτή τη χρονιά να δει μπάλα. Αν δεις μπάλα θα έρθει και το πρωτάθλημα. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση τότε καλύτερα να μην είσαι στον Ολυμπιακό. Ούτε καν σκεφτόμουν ότι εάν δεν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα με ΑΕΚ θα διώξουμε τον προπονητή.
Ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Σωστά δομημένη ήταν η ομάδα αλλά στην συνέχεια ήταν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν ρυθμό και κουράστηκαν.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ