Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Γκόντας ξεφτίλισε Κορομηλά και Βασιλακόπουλο (Video)

Σε οποιαδήποτε άλλη κανονική χώρα, σε χώρες που οι νόμοι και οι κανόνες έχουν αξία, σε χώρες που η ηθική είναι σημαντική, η προβολή του συγκεκριμένου βίντεο θα είχε ένα και μόνο επακόλουθο: Την παραίτηση του πρωταγωνιστή του από το όποιο αξίωμα κατέχει.

Στο Ελλαδιστάν όμως που η κολοτούμπα και η ανομία κυριαρχούν στον αθλητισμό, στο Ελλαδιστάν που τα «αντικειμενικά» Μέσα δεν έχουν δει καν το θέμα, μην περιμένετε κάτι ανάλογο.

Ο διεθνής Έλληνας διαιτητής Σπύρος Γκόντας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο από την εκπομπή «Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ» πριν από πολλά χρόνια με το οποίο ξεφτιλίζει τον νυν παράγοντας της ΚΕΔ Κώστα Κορομηλά και τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά το αυτί κανενός δεν ιδρώνει.

Δείτε το Tweet του Σπύρου Γκόντα

Ο Γκόντας λοιπόν, μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες διαιτητές που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα έχουν κοπεί παρανόμως από την ΕΟΚ που κάνει τα χατίρια του Παναθηναϊκού για χιλιοστή φορά. Αυτό το «συμβόλαιο» το «εκτελεί» η ΚΕΔ του Κώστα Κορομηλά. Η ΚΕΔ που χωρίς καμία εξήγηση δεν ορίζει τους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι έλεγε όμως ο Κορομηλάς ως διαιτητής όταν ο Βασιλακόπουλος είχε ξανακόψει τους Έλληνες διαιτητές που σφύριζαν στην Ευρωλίγκα στην αρχή της διοργάνωσης; Το βίντεο είναι διαφωτιστικό.

Μην περιμένετε βέβαια καμία παραίτηση από τον Κορομηλά. Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να έχει ευθιξία κι αυτή η λέξη τους είναι άγνωστη…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ