Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρσελά δεν ψάχνει καν για ομάδα και ο Εμενίκε ζητάει τρελά λεφτά

Πάνω στα συμβόλαιά τους που έχουν με τον Ολυμπιακό δείχνουν ότι είναι διατεθειμένοι να κάτσουν ο Καρσελά με τον Εμενίκε. Ενώ τους έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να φύγουν και οι δύο τηρούν μία στάση ιδιαιτέρως περίεργη.

Αναφορικά με τον Καρσελά, δεν υπάρχει καμία πρόταση από ομάδα για να τον αποκτήσει και ο ίδιος δεν δείχνει ενδιαφέρον για να ψαχτεί. Το συμβόλαιό τους με τους πειραιώτες είναι αρκετά υψηλό και ικανοποιητικό για τον ίδιο και δεν θα τον χαλάσει να πληρώνεται χωρίς να αγωνίζεται, απολαμβάνοντας τον ήλιο στην παραλιακή.

Οσον αφορά στον Εμενίκε, βλέπει πρόσφορο το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τουρκία, αφού υπάρχουν προτάσεις από την γειτονική χώρα, με κορυφαία αυτή της Σίβασπορ, όμως οι υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις που έχει, αναγκάζουν κάθε σύλλογο να κάνει πίσω. Για έξι μήνες ζητάει 1 εκ. ευρώ, κάτι που δεν διατεθειμένη να δώσει καμία ομάδα. Σαν να το κάνει και αυτός επίτηδες.

Οπως και να έχει, ο Ολυμπιακός δεν θα ξεφορτωθεί εύκολα αυτούς τους δύο, οι οποίοι αποτελούν οικονομικά βαρίδια. Εάν δεν φύγουν, δύσκολα οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή!

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ