Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι διανύουν καλύτερη φόρμα.
Το θέμα και ο κίνδυνος στον αγώνα της Δευτέρας δεν είναι αγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, μετά από τα επεισόδια το 2005, θα έχει κόσμο στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης.
Μπορεί η ΠΑΕ να μην έχει πάρει επίσημα εισιτήρια, όμως η εξέδρα των φιλοξενουμένων θα διατεθεί για τον κόσμο του Θρύλου που θέλει να υποστηρίξει από κοντά την ομάδα του.
Στον… δρόμο θα υπάρχουν πολλές… νάρκες και εμπόδια. Ενδεχομένως να υπάρξουν και προκλήσεις.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όπως πράττει τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει και πάλι να δείξει σύνεση και να μην τσιμπήσει σε τυχόν προκλήσεις.
Δουλειά μας είναι να υποστηρίξουμε την ομάδα με την φωνή μας και την δύναμή μας για να φτάσει στη νίκη.


Περισσoτερα για RED BLOGS
-
Σόμογλου για το επιθετικό στάτους του νέου Ολυμπιακού, την φρεσκάδα, την ποιότητα και τη σχέση με Νότιγχαμ! (video)
Ο διευθυντής του Sportday.gr, Αλέξανδρος Σόμογλου, στην εκπομπή Sporτ2day με τον Σταύρο Κουράκο για...
-
“Υπενθύμισε” το κασέ του ο Ελ Αραμπί, τώρα μένει να δείξει και στην πράξη ότι θέλει να μείνει
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 3-2 μέσα στο...
-
Χριστόγλου για το “καυτό” 3-2 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ
Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει στον Sport fm τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 επί...
-
Καρπετόπουλος: Ο καλύτερος ήταν ο κόσμος του
Ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη μπορεί να έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ (κάνοντας το χειρότερο σερί...