Ακολουθήστε μας

MAGIC TV

Ο Κύπριος που έπαιξε για 10 χρόνια στον Ολυμπιακό (video)

Γεννηθείς στην Κυπριακή πόλη Λάρνακα, ο Σταύρος Παπαδόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πεζοπορικό Λάρνακας. Πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Α’ ομάδα του Πεζοπορικού την περίοδο 1970 – 1971 αγωνιζόμενος στην θέση του σέντερ φορ.

Το καλοκαίρι του 1974 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Α Εθνική Κατηγορία. Το παράδοξο ήταν πως, ενώ στον Πεζοπορικό αγωνιζόταν ως επιθετικός, στον Εθνικό Πειραιώς καθιερώθηκε στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Λίγα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 1977, ο Σταύρος Παπαδόπουλος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα Ελλάδος.

Το 1986, μετά από ένα πετυχημένο πέρασμα από την Ελλάδα αγωνιζόμενος στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο Σταύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Κύπρο και τον Πεζοπορικό Λάρνακας, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κύπρου το 1988.

Το καλοκαίρι του 1989, στην ηλικία των 36 ετών, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από το πόστο του προπονητή.

Περισσoτερα για MAGIC TV

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us