Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ο Μάρτινς φώναξε παρών!

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για σχολιασμό. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη και ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του. Βέβαια το εύρος του σκορ και η επιστροφή στις νίκες μπορεί να τον βοηθήσει για να κάνει ένα σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα.

Εγω θα σταθώ στην παρουσία του Μάρτινς, η οποία ήρθε ξαφνικά και απροειδοποίητα… Ο Πορτογάλος είχε να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα, σε αγώνα πρωταθλήματος, εδώ και κάνα εξάμηνο. Παρ’όλα αυτά η παρουσία του δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Ο Μάρτινς ήταν συνεπής στον ρόλο του. Φρόντισε να παίξει δίπλα στον Ρομαό, χωρίς ωστόσο να αρκεστεί σε ανασταλτικό ρόλο. Αντίθετα πήρε μπάλα, εκμεταλλεύτηκε τα προσόντα του και το χαμηλό κέντρο βάρους, γύρισε το τόπι και φρόντισε να δημιουργήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο κέντρο.

Με όσα είχαμε δει και πέρυσι από τον Μάρτινς, με την παρουσία του δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, ήταν απορία όλων το πως φέτος εξαφανίστηκε και έφτασε μέχρι και την πόρτα της εξόδου. Ο Μάρτινς ήταν ένα καλό εργαλείο για τον Ολυμπιακό, όμως η άφιξη Ταχτσίδη και Ζιλέ, τον περιόρισε σε Τρίτη επιλογή για Χάσι, Λεμονή και Γκαρσία.
Σήμερα πήρε την ευκαιρία του και απέδειξε και με το παραπάνω, ότι δεν είναι τελειωμένος. Αντίθετα μάλιστα. Και ίσως βάλει σε δεύτερη σκέψη τους πάντες…

 

Περισσoτερα για RED BLOGS