Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

“Ο Νικολαϊδης πορεύθηκε ως αντί-Ολυμπιακός”

Ο Νικολαΐδης ποτέ δεν κατάλαβε τη χρησιμότητα του Financial Fair Play, δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και τον ρόλο του κράτους, πορεύθηκε πάντα ως αντί-ολυμπιακός (γεγονός που συχνά επηρέασε την κρίση του) και κυρίως είναι της λογικής ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μηδενισμοί ή αφαιρέσεις βαθμών στο πρωτάθλημα και ότι όλα αυτά (κι επομένως και η τήρηση των νόμων) δεν είναι χρήσιμα.

Ήταν μάλιστα αυτές ακριβώς οι θέσει του (που είχε το θάρρος να τις εκφράσει και μετά την περίφημη διακοπή του ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2018) που τον έκαναν συμπαθή στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη και του έδωσαν την δυνατότητα να κάνει εκπομπή στο OPEN από την οποία έμεινε μόνο ο Τάσος Κάκος για να μας διασκεδάζει.

Κάτι μου λέει πως όλα αυτά τα συζήτησε με τον Γεραπετρίτη – τώρα τι ακριβώς κράτησε ο υπουργός δεν το γνωρίζω. Το μόνο που έμαθα πάντως από το περιβάλλον του Νικολαΐδη (κι όχι από τον ίδιο που κρατά κλειστά τα χαρτιά του και καλά κάνει) είναι ότι «ο Ντέμης περισσότερο μίλησε και λιγότερο άκουσε». Γνωρίζοντας τον μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά από την άλλη τι να του πει ο υπουργός;

Αντώνης Καρπετόπουλος – ΤΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us