Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“O Ολυμπιακός δεν φέρθηκε καλά”

Η μη επισημοποίηση της συμφωνίας από τον Ολυμπιακό για τον Αντώνη Στεργιάκη, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της Σλάβια Σόφιας.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου της, του Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ, ο οποίος μίλησε με… σκληρά λόγια για την περίπτωση του 19χρονου τερματοφύλακα.

“Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά φέρθηκε πολύ άσχημα στο θέμα Στεργιάκη. Η ελληνική ομάδα ήθελε να κάνει την μεταγραφή αλλά δεν είχε τελικά την διάθεση να προσφέρει τα χρήματα που έπρεπε. Τα είχαμε ρυθμίσει όλα. Κάναμε την συμφωνία, κλείσαμε το συμβόλαιο και μετά μας είπαν ότι το παγώνουμε.
Δεν είναι Δεκέμβριος. Είναι Ιούνιος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο club οι εκπρόσωποί του παρουσίασαν συμπεριφορά μικρών ανθρώπων. Δεν μπορείς να διαπραγματεύεσαι, να συμφωνείς, να πέφτουν ακόμα και υπογραφές και μετά να τα ακυρώνεις όλα.

Αφού δεν είχαν την διάθεση ή την δυνατότητα να κλείσουν την μεταγραφή θα την κάνουμε την ώρα που πρέπει αυτήν την κίνηση. Θα έρθει ξανά η στιγμή για μεταγραφή για τον Στεργιάκη”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ