Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε χαρά στους Πειραιώτες (pics, vid)

Ο Ολυμπιακός, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προσέφερε το σαρακοστιανό τραπέζι στους κατοίκους του Πειραιά, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Όπως κάθε φορά, τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, οι Πειραιώτες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Καθαρής Δευτέρας στην παραλία της Φρεαττύδας, για να γιορτάσουν τα Κούλουμα. Και φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατόπιν εντολής του ηγέτη της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προσέφερε το σαρακοστιανό τραπέζι στους συμπολίτες μας από τον Πειραιά, οι οποίοι από νωρίς το πρωί έδωσα το παρών, για να γιορτάσουν παραδοσιακά.

Δεκάδες χαρταετοί πετούσαν στον Πειραϊκό ουρανό. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, άνοιξε τη γιορτή, με αποκριάτικες μελωδίες, ενώ στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», διασκέδασε τους παρευρισκομένους. Φυσικά, δεν έλειψαν, σε αφθονία, οι σαρακοστιανοί μεζέδες, τους οποίους οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, με την οικογένειά του, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας, αλλά και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά, κ. Θεόδωρος Τσόντος.

«Βρισκόμαστε στην παραλία της Φρεαττύδας, όπου γιορτάζουμε τα Κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού, με σαρακοστιανά, τα οποία είναι προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όλους τους Πειραιώτες. Είναι κοντά μας και η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», η οποία συμμετέχει με παραδοσιακού χορούς. Είναι μία ωραία ημέρα, ευτυχώς μας έκανε το χατίρι ο καιρός και γιορτάζουμε στον Πειραιά όπως σε όλα τα μέρη της Ελλάδος», ήταν πρώτα λόγια του Δημάρχου Πειραιά, ο οποίος κατέληξε: «Οι περισσότερες δράσεις που διοργανώνουμε αυτές τις ημέρες είναι κυρίως για τα παιδιά. Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά, για να χαμογελάμε και εμείς και νομίζω στον Πειραιά συχνά-πυκνά το επιτυγχάνουμε. Σκοπός είναι όλα αυτά να πολλαπλασιαστούν».

Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, δήλωσε πως είναι χαρά και τιμή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, να υποστηρίζει τον Δήμο Πειραιά στην όμορφη γιορτή την οποία πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη Φρεαττύδα. «Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι ένα και με αυτό το μότο θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας Πειραιώτες», επεσήμανε.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ