Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

“Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην 24η “στροφή” της Stoiximan.gr Basket League, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή με την επιστροφή των τραυματιών.

“Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ αμυντικά και επιθετικά. Θέλαμε ένα τέτοιο παιχνίδι μετά τα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να δουλέψει. Φάνηκε στο γήπεδο μία φρεσκάδα και μία διαφορετική ταχύτητα παρόλο που είχαμε πάλι παίκτες που δεν ήταν μαζί μας λόγω τραυματισμών. Όταν μπουν οι τραυματίες, θα δυναμώσει η ομάδα για να επανέλθουμε στον αγωνιστικό ρυθμό που ήμασταν και θέλουμε να είμαστε”.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Μπόγρη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: “Ο Μπόγρης ξέρουμε ότι παίζει με πρόβλημα. Μπράβο του. Συγχαρητήρια στον ίδιο, αλλά και σε όλους τους παίκτες  που παίζουν με μικροπροβλήματα. Για εμένα είναι σημαντικό πως η ομάδα έπαιξε ομαδικά παρά τα προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ είχε επτά συνεχόμενες νίκες και καλό ρυθμό. Δείξαμε πλουραλισμό αμυντικά κι επιθετικά. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτό δείχνει την πολυφωνία. Πήραμε διψήφιες διαφορές, αλλά είναι  λογικό να υπάρχουν στιγμές που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Είχαμε τον έλεγχο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εκτός του Μπόγρη, δεν έχουν κάτι σημαντικό. Οι υπόλοιποι ακολουθούν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Δεν ξέρω πότε θα μπουν. Ο χρόνος κυλάει υπέρ τους, θα μπουν και θα ενισχύσουν την ομάδα”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC