Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός “βούλωσε” στόματα με τα επιχειρήματα του και αναίρεσε την κάθε κατηγορία

Η πλευρά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα, οι νομικοί εκπρόσωποι του υποστηρίζουν πως υπήρξε προβοκάτσια στον αγώνα με την Παναχαϊκή.  Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Χατζηβάογλου στάθηκε στην παρουσία οπαδού του Παναθηναϊκού στην κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού και στο γεγονός πως το κινητό του χτύπησε με τον ύμνο των «πράσινων».

«Δεν αρκεί ότι έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο κινητό του. Έβριζε τους οπαδούς και άφησε το κινητό του να χτυπάει για να εκδιωχθεί…», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Κατόπιν,  επιβεβαίωσε πως υπάρχουν ένορκες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν πως ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού, καθώς ανέφερε: «Εχουμε ένορκες βεβαιώσεις από μόνιμους κατοίκους Πάτρας, αστυνομικών εν ενεργεία που ήταν στο γήπεδο και άκουσαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να τιμωρηθεί με το άρθρο 15 4α, το οποίο προβλέπει μόνο πρόστιμο. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Λίνα Σουλούκου εκ μέρους του Ολυμπιακού και τόνισε πως θα πρέπει η τιμωρία να επιβληθεί στο Κύπελλο Ελλάδας. «Αν όμως, αφαιρεθούν οι βαθμοί, θα πρέπει να γίνει από βαθμολογία του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Κύπελλο Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης η πλευρά του Ολυμπιακού ανέφερε…

Επίσης, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην ληφθεί υπόψη η κατάθεση του γιατρού του αγώνα, ο οποίος ανέφερε πως υπήρξε τραυματίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. «Κύριε πρόεδρε δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν, να υπάρξει σε αυτό το έγγραφο αναφορά περιστατικού που δεν αντελήφθη ο ίδιος ο παρατηρητής αλλά αναφορά τρίτου», ανέφερε ο κ. Χατζηβάογλου και τόνισε: «Είναι πρωτοφανές αυτό δεν έχει ξαναγίνει».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν έγινε αντιληπτό από τον παρατηρητή. Η παρατήρηση πρέπει να μην αναγνωστεί ως εκ παραδρομής, μη ληφθείσα στην έκθεση».

Ο δικηγόρος των Πειραιωτών στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Που τραυματίστηκε αυτός ο φίλαθλος από ποιους και υπό ποιες συνθήκες;».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ