Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει θέση;

Ο Ολυμπιακός έχει στείλει εξώδικό. Έχει ζητήσει εξηγήσεις από την ΚΕΔ. Έχει στείλει επιστολή στον Υπουργό και ζητά να παρέμβει. Στην ΕΟΚ όμως συνεχίζουν όμως να κάνουν τα δικά τους αδιαφορώντας για όλους και για όλα. Μέχρι που έστειλαν και χαρτί σ’ όλους τους διαιτητές για να διαλέξουν διοργάνωση που θα σφυρίζουν. Τώρα. Ύστερα από ενάμιση χρόνο κι αφού πρώτα διασύρθηκαν στο ΑΣΕΑΔ.

Και πάλι μυαλό όμως δεν βάζουν και νομίζουν ότι θα συνεχίζουν να κάνουν αυτά που έκαναν τόσα χρόνια κι έχουν δημιουργήσει το δικό τους τέρας που τους εξυπηρετεί κατά το δοκούν.

Οι διαιτητές όμως δεν θα κάνουν πίσω και ήδη τον «πατερούλη» τον περιμένει μεγάλη έκπληξη από τις κινήσεις των τεσσάρων διαιτητών.

Αυτό βέβαια που προκαλεί ερωτηματικά όλο αυτό τον καιρό είναι η στάση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός έχει βγει επίσημα κι έχει πάρει θέση στη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ της ΕΟΚ και των Γκόντα, Κορομηλά, Φούφη και Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός γιατί κρύβεται; Γιατί δεν λένε οι πράσινοι αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τις πρακτικές της Ομοσπονδίας;

Και μην μας πείτε ότι δεν ασχολείστε. Σας προλαβαίνουμε. Γιατί αν το πείτε, θα ρωτήσουμε γιατί ασχολείστε τότε με την Ευρωλίγκα;

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ