Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πάρντο κρίνει την μεταγραφή επιθετικού!

Από τα πόδια του Φελίπε Πάρντο κρίνεται η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Στον σχεδιασμό των ερυθρολεύκων, αυτή την στιγμή ο Κολομβιανός μάχεται για μία θέση στην 11άδα και την καλύτερη περίπτωση αποτελεί μία εναλλακτική λύση.

Και φέτος πάντως δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, οπότε εάν έρθει μία καλή πρόταση από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πει όχι στην παραχώρησή του. Ο Πάρντο έχει ήδη πρόταση από την Κίνα, όμως ο ίδιος δεν καλύπτεται από τυχόν μετακίνησή του στην Ασία, αυτή την χρονική περίοδο.

Ο ίδιος περιμένει κάτι καλύτερο, κυρίως από την Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο περιμένει και ο Ολυμπιακός για να κρίνει με τα τότε δεδομένα εάν θα τον παραχωρήσει ή όχι. Δεν πρόκειται να τον “σκοτώσει”. Αλλά σίγουρα το γεγονός της ελάχιστης προσφοράς του, θα μετρήσει. Μην ξεχνάμε ότι ο Πάρντιο ετοιμάζεται να πάει στη Ρωσία με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, οπότε και ο ίδιος θέλει να παίζει.

Στην περίπτωση μεταγραφής του Πάρντο, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη αναλόγων προσόντων και θέσης.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ