Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ο ψεύτης, ο κλέφτης και η… φιέστα με το “ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ”!

Ο ψεύτης, ο κλέφτης και η… φιέστα με το “ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ”!

Ανέβηκε πριν 6 μήνες

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα που θεωρεί ότι του έκλεψε πέρσι η ΑΕΚ και όπως φαίνεται θέλει να το πάρει με οποιοδήποτε τρόπο. Ακόμα και αν οι αντίπαλοι του φτάσουν στο σημείο να που ότι το…έκλεψε.

Πέρσι ο δικέφαλος του βορρά έπαιζε σίγουρα καλύτερη μπάλα από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όλα έδειχναν πως θα κόψει πρώτος το νήμα, όμως τα “ντου” και οι βόλτες με πιστόλια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα επεισόδια στη Τούμπα, όποτε ο Ολυμπιακός ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη του το στέρησαν. Μόνοι τους το έχασαν, δεν τους το έκλεψε κανείς.

Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλύτερη μπάλα από τον Ολυμπιακό. Ναι είναι πιο αποτελεσματικός. Όμως όταν δεν είναι θα την βρει την αποτελεσματικότητα σε μια βουτιά του Πρίγιοβιτς στο ματς με τον Αστέρα ή στο μπλοκ αλλά κεντρικός στο βόλεϋ του Βιεϊρίνια μέσα στην περιοχή στο παιχνίδι με τη Λαμία και να σου +6 βαθμοί στο σακούλι. Σοβαρά λάθη σε αναμετρήσεις που δεν σφύριξαν ξένοι διαιτητές και που κρίνουν τίτλους στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ειδικά η χερούκλα του Βιεϊρίνια μπροστά στα μάτια του διαιτητή είναι σαν μήνυμα προς τους υπόλοιπους, ότι “παιδιά φέτος ότι και να γίνει θα το πάρουμε. Όποτε δυσκολέψει το πράγμα θα ακουστεί το παρατεταμένο φρρρουου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα αποχωρήσουν από το γήπεδο με σηκωμένα τα χέρια τους πανηγυρίζοντας ακόμα μια νίκη. Τίμια, όχι από τις άλλες που τόσα χρόνια φώναζαν ότι παίρνουν οι Αθηναϊκές ομάδες.

Από χθες μάλιστα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ψάχνουν να βρουν πόσα εκατοστά μπροστά ήταν η μύτη του παπουτσιού του Βούκοβιτς για να πουν “Να και ο Ολυμπιακός ευνοείται” και να γελάσουν μέχρι και τα….κοράκια.

Γι αυτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ενισχύσει την ομάδα εκεί που πονάει, στο εύκολο γκολ, έτσι ώστε να ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και να τους αναγκάσει στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν θα κάνει ΦΙΕΣΤΑ, να πουν με μια φωνή ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ…!

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση avance.gr

Follow Us

Διαφήμιση