Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Ό, τι είδε όλη η Ελλάδα, μάλλον δεν έγινε ποτέ…»

Παρά το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στις «Ζωσιμάδες», ο αθλητικός δικαστής… ξέχασε να καλέσει τον «Δικέφαλο» με την αντίδραση του Ολυμπιακού να είναι άμεση.

“Ό,τι είδε όλη η Ελλάδα στα βίντεο με τους βανδαλισμούς και τα ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες , δεν έγινε ποτέ τελικά σύμφωνα με την αστυνομία! Δυστυχώς στην Ελλάδα το 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου. Συγχαρητήρια στον κύριο Τόσκα” (αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη), ήταν η «ερυθρόλευκη» αντίδραση, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να συμπληρώνουν:

Πλέον τα πρωταθλήματα θα τα κρίνει η αστυνομία με τη συμπεριφορά της και με τις εντολές που έχει για συμπεριφορές. Στο Καραϊσκάκη προκλήσεις και επιθετικότητα, και στα Γιάννινα και την Κέρκυρα τύφλωση, εξυπηρετήσεις και ανακοινώσεις του στυλ: ‘Μπράβο που κάνατε ντου γιατί θα είχαμε χειρότερα'”.

Όσον αφορά την κλήση του Ολυμπιακού, για τα όσα έγιναν στο Στάδιο Καραϊσκάκη, οι ιθύνοντες της ομάδες υποστηρίζουν πως οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο, καθώς οι εκθέσεις δεν είναι τόσο επιβαρυντικές, ειδικά από την στιγμή που για τα όσα τρομερά έγιναν στον τελικό του κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στον οποίο υπήρξαν μέχρι και μαχαιρώματα, η «Ένωση» δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών.  

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ