Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε… σύστημα των Τζαζ (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν πατήσει στα ευρωπαϊκά παρκέ. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια καθώς και της Εθνικής Ελλάδος.

Ο προπονητής των Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ αποκάλυψε πως η Γιούτα έχει ένα σύστημα με το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού!

Ο κόουτς των Τζαζ, γνωρίζει πολύ καλά τον Βασίλη Σπανούλη καθώς ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ένας εκ των άμεσων συνεργατών του Ετόρε Μεσίνα που αντετώπισε τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη στο Final Four του Λονδίνου το 2013.

Στην εκπομπή Pick-n-Roll o Σνάιντερ αποκάλυψε πως ένα σύστημα της ομάδας του έχει το όνομα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV, λέγοντας πως: Θεωρώ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει τα δικά του συστήματα μέσα στο παιχνίδι και να τα αξιοποιεί αναλόγως. Μάλιστα ένα από τα συστήματά μας έχει το όνομα “Σπανούλης”. Ο Κρις Πολ το ξέρει αυτό το σύστημα γιατί γνωρίζει τον Σπανούλη» (στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006 και στο NBA).

Δείτε το απόσπασμα από μία παλαιότερη προπόνηση των Τζαζ, με τον προπονητή της ομάδας να έχει το μικρόφωνο και να αναλύει τα συστήματα της ομάδας στον κόσμο εξηγώντας πως: «αυτό το σύστημα το έκλεψα από μία ελληνική ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός αλλά για χάρη συντομίας το αποκαλούμε “Όλυ”»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ