Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Υπουργός ακούει;

Η ΕΟΚ και η ΚΕΔ συνεχίζουν να προκαλούν και δεν ιδρώνει το αυτί τους. Λίγες ώρες πριν ο Ολυμπιακός τους ξεμπροστιάσει για ακόμα μια φορά, ο Βασιλακόπουλος και η παρέα του ξεπέρασαν για ακόμα μια φορά τα όρια.

Με επιστολή του που υπογράφου ο Τάκης Τσαγκρώνης, ζητήθηκε από τους 13 διεθνείς διαιτητές να επιλέξουν σε ποια διοργάνωση θέλουν να σφυρίζουν. Σ’ αυτές της Ευρωλίγκας δηλαδή ή της FIBA.

Η ΕΟΚ που δεν συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και με την ανοχή της Πολιτείας και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, θέλει με αυτό τον τρόπο να προκαλέσει τους τέσσερις διαιτητές που έχουν επιλέξει την Ευρωλίγκα (Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης, Παπαπέτρου) να απαντήσουν ότι θα συνεχίσουν να σφυρίζουν εκεί και πατώντας στην επιστολή που τους έστειλαν να τους θέσουν και πάλι εκτός εγχώριων διοργανώσεων.

Μια πρωτόγνωρη τακτική που θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα, την ίδια στιγμή που σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Ο Υπουργός ακούει ή καπνίζει αμέριμνος το τσιγαράκι του;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ